söndag 5 oktober 2008

Edvin, hårdrock och komiker

Va och kikade på Sabaton och H.e.a.t. igår med Strumpan. Vi började med att känna oss riktigt missanpassade och "nuckiga" men så insåg vi att publiken var väldigt blandat. Vi behövde inte känna oss mer annorlunda än någon annan där. Kort o gott - det var en bra spelning. Vi stod inte så bra till men vi stod me bra folk omkring oss och inga armbågar i ansiktet - det är belöningen man får för att man inte står så nära scen :)

De va mysigt o göra en sådan sak med Strumpan, bara hon och jag. Det blir nog fler sådana grejer för vår del.

Nästa helg våras det Björn Gustafsson med syster och äldsta vännen. Det ska bli härligt, ut och äta först o så :)

Lilla Eddie har växt en del sen sist nu. Han har fått diplom för att han numera väger över kilot. Hela 1068 gram :) och allt verkar gå fint för honom. Är fortfarande lika fascinerad över att man kan vara så liten och ändå klara sig så bra. Om allt går som de ska så kommer dom få ta hem honom på permission om någon månad. Tror både att syster och hennes sambo är nervösa för det men de måste ju vara himla förväntansfulla också.

Näe - söndag kväll med Neil Strauss igen (min nye Gud).

3 kommentarer:

  1. Jag lovar dig att du inte kommer bli besviken när du senare kommer att läsa Att älska som en porrstjärna, gillade du The Dirt, så kommer du gilla denna också :)

    SvaraRadera
  2. Jag kände mig oxå lite besviken på spelningen men det var ändå med gott humör man lämnade lokalen.
    Men det kändes som om dom inte stog på scenen så länge...

    SvaraRadera
  3. Han vägder inte 1068, utan 1067 =P varje litet gram räknas vet du och då är det viktigt att det blir rätt... men imorgon lär han väga mera ändå... :) Kollade du på ABC med?

    SvaraRadera